Categoriearchief: Nieuws

Nieuws

Start jeugdseizoen 2020-2021

Vanaf 13/07 kunnen onze huidige jeugdleden zich online herinschrijven voor het nieuwe seizoen dat in september start: www.bczottegem.be/lidmaatschap.

De eerste training van het nieuwe jeugdseizoen gaat door op woensdag 2 september, vanaf 17:00u/18:00u/19:00u, al naargelang de groep.

Nieuwe jeugdleden kunnen zich pas inschrijven vanaf september (wanneer de bezetting dit toelaat) via dezelfde link.

Ben je als volwassene geïnteresseerd om te komen badmintonnen, kom dan gerust eens langs op woensdagavond, vanaf 20:00u. In juli wordt er traditioneel niet gespeeld, maar in augustus gaan de volwassenen er weer tegenaan!

Impact Corona

VANAF NU WOENSDAG 10 JUNI STARTEN WIJ OPNIEUW MET DE BADMINTONLESSEN, VOOR ZOWEL JEUGD ALS VOLWASSENEN. Afspraak op het gebruikelijke uur!

GELIEVE VOLGENDE RICHTLIJNEN TOT HET EINDE DOOR TE LEZEN EN ZE INTEGRAAL TOE TE PASSEN, ter bescherming van je eigen gezondheid en die van je medespelers.

•        Blijf thuis als je je ziek voelt of symptomen van corona vertoont.
•        Enkel de sporters betreden de sportaccomodatie. In de gangen wordt zoveel mogelijk rechts gehouden.
•        Voor het spelen moeten de handen verplicht grondig gewassen worden.
•        Mondmaskers zijn niet verplicht, maar iedereen is uiteraard vrij om er één te dragen. Dit hoef je dan wel zelf mee te brengen.
•        Probeer de afstandsregels zo veel als mogelijk te respecteren aan de inkom, in de zaal en bij het wisselen van de groepen.
•        Dubbelspel is toegelaten. Het is tactisch een goede regel om met je dubbelpartner op ieder moment een afstand van 2 meter te houden. We kunnen van deze situatie gebruik maken om die regel nog beter te leren toepassen.
•        Na een wedstrijd groet je elkaar vanop afstand, vermijd high-fives, schouderklopjes e.d.
•        DE KLEEDKAMERS EN DOUCHES ZIJN VOORLOPIG NOG GESLOTEN. Kom dus best al in sportkledij maar breng indien mogelijk wel je sportschoenen apart in je sporttas om de zaal proper te houden. Het sanitair is wel open.
•        In principe is er een maximum van 20 spelers, indien mogelijk uit te breiden indien vrije velden beschikbaar zijn en door gebruik te maken van de scheidingsgordijnen.
•        We rekenen op het gezond verstand van eenieder om bij een grotere opkomst hiermee correct om te gaan, en eventueel de eigen speeltijd in te korten om ook anderen een speelkans te geven.

Start nieuw jeugdseizoen 2018-2019

Op woensdag 5 september 2018 start ons nieuwe jeugdseizoen. We verwelkomen graag nieuwe jeugdspelers die op een recreatieve en ontspannende manier wekelijks een pluimpje willen komen slaan, onder begeleiding van onze jeugdtrainers.

De trainingen gaan door op woensdag in de sportzaal van de Bevegemse Vijvers:

17:00-18:00: beginnertjes
18:00-19:00: gevorderden I
19:00-20:00: gevorderden II

Het lidgeld bedraagt 75 eur per jaar (tot juli 2019). Bijkomende gezinsleden betalen 35 eur. De club stelt rackets en shuttles ter beschikking.

Meer info? stuur een mailtje naar info@bczottegem.be of klik op “jeugdwerking” hierboven.