Maandelijks archief: januari 2021

Heropstart -13 jarigen (groep 1) vanaf woensdag 13 januari!

Beste lid,
Beste ouder,

Vooreerst onze beste wensen voor 2021. We hopen samen een rooskleuriger jaar in te gaan met veel sport- en spelplezier.

De voorbije (en huidige situatie) heeft ons danig stokken in de wielen gestoken vorig jaar, maar we zien de toekomst optimistisch tegemoet.

WE HEBBEN DAAROM BESLIST OM VANAF WOENSDAG 13 JANUARI DE JEUGDTRAININGEN VOOR GROEP 1 (-13 JAAR) OPNIEUW OP TE STARTEN. We zullen dit wekelijks evalueren op basis van de geldende maatregelen en van de participatiegraad.

Om de opgelopen achterstand enigzins in te halen, zullen wij voorlopig trainingssessies van anderhalf uur organiseren, VAN 17U TOT 18U30 (in de vertrouwde sportzaal in de Bevegemse Vijvers).

Onze trainer Arne en de begeleiders zullen ervoor zorgen dat alles op een zo veilig mogelijke manier gebeurt. Gelieve ook zelf rekening te houden met alle geldende hygi├źne- en registratie-voorschriften.

VOOR GROEP 2 EN 3 (EN VOOR DE VOLWASSENEN) IS HET JAMMER GENOEG NOG STEEDS NIET TOEGELATEN OM INDOOR ACTIVITEITEN TE ORGANISEREN.

Wij hopen dat hier zo snel mogelijk een einde aan komt, zodat we samen weer zorgeloos onze sport kunnen beoefenen. Laat het ons tot die tijd veilig en gezond houden!

In geval van vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Met sportieve groeten,

Badmintonclub Zottegem