Welkom

Badmintonclub Zottegem werd in 1986 opgericht als feitelijke vereniging.
Reeds meer dan 30 jaar is woensdagavond voor een aantal sportievelingen het uitgelezen moment om zich eens flink af te reageren na -toch al- een halve week school- of werkstress. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd in onze recreatieve club, die op vandaag ongeveer 100 leden telt.

Jeugdspelertjes vanaf 6 jaar zijn welkom op onze woensdagtrainingen met professionele begeleiding, waarbij het veld en materiaal speciaal worden aangepast aan hun kleiner gestalte en ledematen.

De oudere jeugdspelers kunnen rekenen op onze jeugdtrainer om techniek en ervaring bij te scholen en op die manier is de groei van onze club naar de toekomst toe verzekerd.

Alle leden van onze club worden automatisch aangesloten bij de Gezinssportfederatie. Onze club organiseert ook regelmatig sociale activiteiten zodat we elkaar ook naast het veld beter kunnen leren kennen.

De club speelt in de grote sportzaal “De Bevegemse Vijvers” en de leden kunnen daardoor in alle comfort genieten van hun wekelijks partijtje ontspannend badminton. Misschien tot heel binnenkort?